av Anne Willan
Förlag | Bonnier Impact |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Kartonnage |
Utgiven | 2008-06-10 |
Upplaga | 2 |
Antal sidor | 526 |
ISBN | 9789185605538 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..
Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.
Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
8
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.