Förlag | Bonnier Impact |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2011-12-06 |
Antal sidor | 240 |
ISBN | 9789186263423 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Den här boken innehåller hundratals läckra recept för allt från huvudrätter och tillbehör, efterrätter och vegetariska förslag, till hälsosamma sallader. Allt för attdu utan krångel ska kunna ställa fram vällagad mat för alla tillfällen. Alla recept är praktiskt och enkelt presenterade på ett uppslag med ett inspirerande färgfoto till – perfekt för alla, nybörjaren och den mer vana kocken.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
1
0
3
9
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.