Förlag | Massolit Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2016-03-15 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 223 |
ISBN | 9789187785467 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Tänk inte snittar tänk fingerfood!Det här är boken för dig som ofta hamnar i fällan och bara tänker snittar. Sebastian Schauermann vill visa att fingermat inte bara behöver bygga på bröd!De 100 recepten är indelade i kapitel som fisk-/skaldjur, kött, fågel, miniburgare, vegetariskt etc.Med 20 års erfarenhet av catering har Sebastian Schauermann gjort tusentals festarrangemang. När han började få allt fler förfrågningar om fingermat gick han igenom sina gamla menyer för att finna ny inspiration till det här trevliga sättet att mingla och äta samtidigt. Där föddes idén om att göra en lättbegriplig receptbok för den enkla fingermaten.Sebastian Schauermann är kock, krögare och vinimportör. Han driver en matstudio och festvåning i Stockholm med catering- och eventverksamhet.Enkelt, gott och roligt!
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
6
7
9
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.