av Tomas Tengby, Lisa Lemke och Mikael Jidenholm
Förlag | Massolit Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2016-04-29 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789187785795 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Följ med på en upptäcktsresa i den gröna världen! Här bjuds det på både kunskap och nyskapande recept. Här finns tips på nya sätt att tillaga våra klassiska, odlade grönsaker, men även förslag på hur du tar tillvara sådana vilda ätliga växter som vi nästan glömt bort.
Vi får veta hur växternas olika delar - blad, blommor, stjälkar och rötter - och alla deras olika stadier och skepnader från grodd till färdig grönsak kan beredas till läckra rätter.
Mikael Jidenholm är stjärnkockarnas favoritleverantör. Han odlar ekologiskt på sin gård i Halland, och förser restauranger som Noma i Köpenhamn, Mattias Dahlgren, Operakällaren och många fler med grönsaker. Recepten är framtagna tillsammans med Lisa Lemke. Tomas Tengby står för text och Magnus Carlsson för foto.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
4
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.