Search

Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning

av Finn Andersen

Ej i lager

Fakta

Förlag Artaromaförlaget
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2001-03-01
Antal sidor 64
ISBN 9789197346177
Kategori(er)
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Aromaköket" är den första boken på svenska som på ett seriöst och kunnigt sätt beskriver hur man kan smaksätta grön mat med äkta eteriska oljor utvunna ur blommor, kryddor och citrusskal. Författaren framhäver speciellt de underbara oljorna från apelsin, citron och pepparmynta – enkla oljor att smaksätta desserter, glass och sorbet med. Finn Andersen har en bakgrund om vegetarisk kock på 70- och 80-talen, och har bland annat arbetat på Crank's i London samt gjort gröna matrecept till den norska veckotidningen "Hjemmet" under tio år. Finn arbetar nu dagligen med inköp, försäljning och kunskapsförmedling av eteriska oljor.
Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 4 

 9 

 7 

 2 

 0 

 5 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng