Search

Baka utan gluten | 1:a upplagan

av Elisabeth Johansson

Ej i lager

Fakta

Förlag Expressen
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2016-03-23
Upplaga 1
Antal sidor 144
ISBN 9789198205466
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Det är lätt att baka utan gluten. Bara man lär sig de viktigaste knepen. Kocken och konditorn Elisabeth Johansson har skapat 60 nya bakrecept, alla fria från gluten. Knapriga baguetter, tunna pizzabottnar, maffiga tårtor och spröda pajskal här finns allt för den som steg för steg vill lära sig att baka glutenfritt. Boken visar en ny värld av naturligt glutenfria mjölsorter där bara fantasin sätter gränserna för vad man kan baka. Därför behöver ingen längre avstå nygräddat bröd eller knapriga cookies. Det är bara att öppna boken och börja baka.
Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 4 

 5 

 8 

 2 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng