Search

Denna kampanjen har blivit ersatt till förmån för insamling till WWFs arbete för att skydda Amazonas. Pengarna som har samlats in kommer naturligtvis gå till ändamålet.

Väck liv i Östersjön

För ett tag sen bad vi er komma med förslag på organisationer/projekt som vi skulle kunna samla in pengar till nu vid terminsstart och vi blev överösta med bra förslag! Av de 5 bästa alternativen höll vi sedan i en omröstning på vår Instagram Story, där WWF och Väck liv i Östersjön vann!

Därför kommer vi nu mellan 21 aug och 30 sep att tillsammans med er samla in pengar till WWF och deras initiativ “Väck liv i Östersjön”. En otroligt viktig kampanj då Östersjön är ett av världens mest förorenade hav till följd av våra utsläpp av miljögifter, övergödning, överfiske och den ökade sjöfarten. Östersjön befinner sig i ett kristillstånd och vi har allt att vinna på att försöka rädda havet där hälsofarlig algblomning, fisk och död havsbotten tar allt större plats. Pengarna som samlas in går till att stoppa ohållbart fiske, skydda viktiga områden, stoppa övergödningen och farliga utsläpp, skapa säkrare sjöfart och minska oljeutsläpp.

Vårt mål är att tillsammans med er samla in 130 000 kr.

Läs mer om WWF:s initiativ Väck liv i Östersjön

Läs mer om Väck liv i Östersjön

Insamlingen

Hittills insamlat belopp

24 695 kronor
av 130 000 kr

Antal donationer

2222

Senaste kommentarer

"Vore bra om det fanns alternativ för att skänka mer än 25, t.ex. även 50 och 100 kr, eller att man kan välja valfri summa." /Emma Rebecka, Uppsala

"mycket bra initiativ!" /Camille Elise, Malmö

"Kan la ge 2 Donken-cheese?" /Zakarias, Göteborg

"ni får tie" /Tilde Alfina Elisabeth, Västra frölunda

"Kul med fisk ju" /Filip Nils, Lund

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 2 

 2 

 4 

 8 

 2 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng