WWF - Stoppa skogsbränderna

Varje år ödeläggs miljoner hektar skog av bränder. Vissa är anlagda, medan andra är naturliga. Den totala omfattningen av den förstörelse som skogsbränder har, motsvarar den från skogsskövling och omvandling till jordbruksmark ihop. De ekologiska och samhällsekonomiska skadorna från bränder kan vara mycket stora. Hälsoeffekterna likaså.

Mellan den 15 augusti och 30 september kommer vi därför att samla in pengar till WWF och deras arbete med att förebygga och bekämpa skogsbränder. Vårt mål är att tillsammans samla in minst 250 000 kronor! Lite smått galet vi vet, men vi tror på att drömma stort!

Läs mer om WWF - Stoppa skogsbränderna

Insamlingen

Hittils insamlat belopp

223 840 kronor
av 250 000 kr

Antal donationer

20161

Senaste kommentarer

"Skicka snabbt snälla" /Inad Ibrahim, Karlskoga

"hej" /Josefin, Växjö

"Hoppas ni lyckas" /Ann Elisabeth, Limhamn

"Jättebra insamling och samarbete! Att smidigt välja till att ge en liten summa när man kommer till kassan är väldigt praktiskt!" /Sven Johan Alexander, Halmstad

"Nature is our mother we are sucklings at her breast. He who tries to beat her down will lose her to the rest. -Kris Kristofferson" /Arvid Lennart, Karlstad

Just nu har vi återanvänt

 1 

 5 

 0 

 3 

 3 

 0 

 7 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Söker...
Stäng