Kundomdömen // campusbokhandeln.se

Omdömen om Campusbokhandeln

Senaste veckan

Senaste halvåret

Endast kunder som har köpt en bok i webbshoppen eller någon av våra butiker har möjlighet att ge ett omdöme.


Senast kommentarerna

Annika
Täby
49 minuter sen
"Ni är toppen! Snabba, tydliga och hjälpsamma om det är något som inte fungerar. Tipsar alla mina studiekompisar om er!"
Oskar
Göteborg
4 timmar sen
"Tog väldigt, väldigt lång tid för mig att få boken, men bra priser och väldigt vänligt och bra bemötande på Campusbokhandeln Göteborg gör det ändå sannolikt att jag skulle rekommendera er! "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:20:27):

Hej Oskar,

Förseningen beror på flytt av vårt lager som tog mycket längre tid än väntat och därför skapade förseningar i alla led. Hemskt ledsen för detta. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen.

Vänligen,
Fredrik

Stefan
Alingsås
5 timmar sen
"Jo, det hade ju varit bra om ni vid beställningen, hade utvecklat "omgående leverans" med ett prel. datum i stället, nu kom ju fakturan med krav på betalning FÖRE info om leveransdatum för boken. Så betalning inkom till er 1-2 dagar för sent. "
Hedda
Stockholm
8 timmar sen
"Tog över två veckor att få min bok, o fick inget svar av er på mail när jag ställde frågor. Så känns inte troligt att jag kommer rekommendera campusbokhandeln. "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:01:09):

Hej Hedda,

Hemskt ledsen för detta. Förseningen beror på att vi flyttade vårt lager, vilket tyvärr tog längre tid än väntat. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen. Tyvärr missade vi att kommunicera detta.

Vänligen,
Fredrik

Sissela
Göteborg
8 timmar sen
"de går snabbt i smidigt o bra priser! :)"
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:01:43):

Hej Sissela,

Du kan va snabb, smidig och bra! <3

Vänligen,
Fredrik

Doreen Akello
Uppsala
10 timmar sen
"10, mycket sannolikt, super nöjd, kommer rekommendera er till alla "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:02:27):

Hej Doreen Akello,

Vi är supernöjd med att ha dig som kund! <3

Vänligen,
Fredrik

Emma
Örebro
10 timmar sen
"Inte alls nöjd, tog över 2 veckor att få boken. "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:02:49):

Hej Emma,

Hemskt ledsen för detta. Förseningen beror på att vi flyttade vårt lager, vilket tyvärr tog längre tid än väntat. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen. Tyvärr missade vi att kommunicera detta.

Vänligen,
Fredrik

Malin
Malmö
10 timmar sen
"Ni är så bra på alla sätt och vis! Dock så stämmer inte Lundbutikens öppetider på hemsidan. "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:03:07):

Hej Malin,

Men durå! <3

Vi ska fixa det.

Vänligen,
Fredrik

Edwin
Uppsala
11 timmar sen
"Väldigt härlig och bra butik ^^"
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:03:53):

Hej Edwin,

Du kan va härlig och bra!

Vänligen,
Fredrik

Josefin
Borås
19 timmar sen
"Senast jag beställde var det jättemycket problem, denna gången gick det bättre"
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:04:54):

Hej Josefin,

Vi lär oss. Sorry att det tog lite tid med ena boken, flytta av vårt lager som tog längre tid än väntat.

Vänligen,
Fredrik

Vera
Västervik
1 dag sen
"Mycket besviken "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:05:36):

Hej Vera,

Hemskt ledsen för att det tog lång tid att leverera. Förseningen beror på att vi flyttade vårt lager, vilket tyvärr tog längre tid än väntat. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen. Tyvärr missade vi att kommunicera detta.

Vänligen,
Fredrik

Saher
Örebro
1 dag sen
"Förväntade mig att böckerna skulle vara en aning billigare än Adlibris – skillnaden var dock inte så signifikant, trots att de är begagnade. Dessutom så tog det en evighet innan jag fick mina böcker. "
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:06:49):

Hej Saher,

Hemskt ledsen för detta. Förseningen av Kvalitativ forskning från start till mål berode på att vi flyttade vårt lager, vilket tyvärr tog längre tid än väntat. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen. Tyvärr missade vi att kommunicera detta.

Vänligen,
Fredrik

Nejira
Tranås
1 dag sen
"Fick inte rätt International Law. Fick en av Anders henriksen istället för Klabbers, Jan."
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-18 14:07:29):

Hej Nejira,

Det var dåligt av oss. Har du fått hjälp med detta? Självklart ska du få rätt bok.

Vänligen,
Fredrik

Emil
Umeå
1 dag sen
"Snart gått en månad sen jag lade min beställning och sitter fortfarande och löser uppgifterna litteraturlös"
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-17 14:17:08):

Hej Emil,

Den skickades den 12e, vilket är på tok för sent och kom idag fram till Umeå. Du bör få ett sms när som helst om att hämta på närmaste ombud. Förseningen beror på flytt av vårt lager som tog mycket längre tid än väntat och därför skapade förseningar i alla led. Hemskt ledsen för detta. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen.

Vänligen,
Fredrik

Hanna
Nacka
1 dag sen
"Gjorde min beställning 28/9 har fortfarande inte fått dem 17/10..."
Svar från Campusbokhandeln (2018-10-17 14:19:19):

Hej Hanna,

Paketet skickades den 12e, vilket är på tok för sent och har idag sorterats av PostNord i Årsta. Den borde ha levererats idag. Förseningen beror på flytt av vårt lager som tog mycket längre tid än väntat och därför skapade förseningar i alla led. Hemskt ledsen för detta. Vi har nu ett större lager som ska hjälpa oss att leverera snabbare i fortsättningen.

Vänligen,
Fredrik

Söker...
Stäng

Produkten är nu i din varukorg