Förlag | John Wiley And Sons Ltd |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2011-10-31 |
Upplaga | 1 |
Fler upplagor | 2011/1 |
Antal sidor | 234 |
ISBN | 9781118139882 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
"The bible for all chefs. " -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
7
9
6
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.