Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-04-26 |
Fler upplagor | 2022/0 |
Antal sidor | 240 |
ISBN | 9789178873593 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
5
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.